Hjem»Om oss»

Leder innen sklisikring

 

Dyktighandverker AS er forhandler av profesjonelle kjemiske preparater fra CTS Chemistry. Vi garanterer kvalitet og sklisikringens mangeårige holdbarhet. Vi bruker antiskli preparater som bygger på egne og sertifiserte oppskrifter, samt vi arbeider i henhold til den patenterte teknologien ZAP®.

Vi sikrer både våte og glatte overflater, både før og etter montering.

Etter at vi er ferdig med arbeidene, måler vi sklisikkerhet og vi utsteder et samsvarsertifikat for den gjennomførte undersøkelsen.

Våre tjenester er effektive og trygge, som de eneste på markedet endrer de ikke overflatens stil.

Uten oppussing eller bruk av stygge remser, tape eller Uten oppussing eller bruk av stygge taper, klistremerker og antisklimatte, kan vi gjøre hvilken som helst overflate til en ren og trygg overflate.

Hvorfor oss?

Den patenterte teknologien ZAP

Vi bruker kjemiske preparater fra CTS Chemistry som bygger på egne og sertifiserte oppskrifter, samt vi arbeider i henhold til den patenterte teknologien ZAP®.

ECO-FRENDLY

Dyktighandverker AS bruker preparater av høy kvalitet fra CTS Chemistry. De er moderne, og de bygger på en vannbasert teknologi, takket være dette er de trygge og miljøvennlige.

Utførte oppdrag

Vi garanterer rettidig levering og effektivitet. Vi utfører både enkelte oppdrag, og oppdrag med grunnlag i langvarige avtaler.

Våre tjenester

 

  • Vi er det eneste firmaet i Norge som bruker produktene fra CTS Chemistry. De bidrar til den høye kvaliteten til våre tjenester.

  • Vi har en individuell tilnærming til hvert oppdrag, og vi setter kundenes behov og ønsker i fokus.

  • Vi gjennomfører både et enkelt oppdrag, samt faste oppdrag med grunnlag i et samarbeidsavtale.